Gaaglust

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Geen probleem, vraag het ons gerust!

Zakelijk
Heeft u interesse in een zakelijke reservering? De benedenruimte is ook geschikt voor (kook)workshops en vergaderingen. Zet uw ideeën of vragen in een email en informeer wat de mogelijkheden zijn.

Wij kijken uit naar jullie komst!

Openbaar vervoer

Buslijn 33 kunt u kiezen als u met het openbaar vervoer wilt komen. Bij bushalte Kwakelweg kunt u uitstappen en u hoeft dan slechts 50 meter te lopen.

Kom bij ons langs

U bent van harte welkom om de groepsaccommodatie te komen bekijken. Maak wel eerst even telefonisch een afspraak of stuur ons een e-mail.

Ons adres is Oostgaag 43
3155 CE te Maasland

Stuur ons een mail

Zijn er (andere) vragen of goede ideeën, informeer dan per e-mail wat de mogelijkheden zijn. Wij beantwoorden deze dan zo snel mogelijk.

info@gaaglust.nl

Telefonisch contact

Bel bij voorkeur op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Buiten deze tijden kunt u ons altijd even een bericht sturen.

06 27 17 70 19

Veelgestelde vragen

De accommodatie beschikt over een eigen parkeerterrein aan de achterkant van de boerderij met tenminste 22 parkeerplaatsen.

De begane grond is toegankelijk voor mindervaliden. Hier is 1 slaapkamer beschikbaar voor mindervaliden, er staat een 2-persoonsbed met elektrisch verstelbare bedbodems en aangepast sanitair.

De bovenverdieping met de overige slaapkamers is alleen toegankelijk met de trap en dus niet geschikt voor mindervaliden. 

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het is niet toegestaan om binnen in de groepsaccommodatie te roken. Buiten is dit wel toegestaan, mits het restafval netjes wordt opgeruimd.

Indien u de wens heeft om dit te gebruiken, neem dan even apart contact met ons op.

Als u de accommodatie in gaat, dan moet deze uiteraard schoon zijn. We hanteren vaste inchecktijden, maar het kan zijn dat de schoonmaak eerder klaar is en dan zijn jullie ook eerder welkom. Dit is op de aankomstdag zelf bekend. Eventuele boodschappen (bezorgservice) mogen in overleg altijd al eerder worden gebracht.

Dit gaat in goed overleg, we hanteren bij vertrek op maandag t/m vrijdag een tijd van 10:00 uur. Zondag is dit 18:00 uur, deze dag kan dan vol benut worden.

De keuken beschikt over 2 koelkasten (1 inclusief vriezer), 2 vaatwassers, 1 oven en 1 combi oven/magnetron) en  een inductiekookplaat.
Uiteraard kunt u van ons verwachten dat er voldoende servies, pannen en keukengerei aanwezig is.

Eenmaal gereserveerd dan ontvangt u voor uw bezoek nog extra informatie van ons over de accommodatie.

Nee, wij kiezen bewust voor verhuur inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden en handdoeken.

Wij hebben onze verblijfsafspraken verzameld in dit document.