Omgeving

In de regio

In en om de gemeente Midden-Delfland zijn er onwijs veel leuke en sportieve groepsactiviteiten te vinden. De regio heeft voor een ieder wel iets leuks te bieden en wij lichten alvast graag wat activiteiten voor je uit. Passen deze activiteiten nu helemaal niet bij jullie groep? Breng dan ook zeker een bezoek aan de website van PUUUR Midden-Delfland of de website van Bezoek Westland, want hier vind je nog veel meer toffe groepsactiviteiten.

De tuinderij

Ben je op zoek naar iets unieks? Bij de Tuinderij is niks te gek. Er zijn vele hilarische activiteiten te combineren, zoals: Plankgas door de Kas, Waar is de Mol?, Levend Tafelvoetbal, Je Kan De Pot Op, Touwdouwen (ipv touwtrekken), Zweefbalspel, Lopen over Water en Sumo-Worstelen. Ook zijn er SolexTours te boeken, rondvaarten te maken met een ‘Westlander’ (schuit) en VW Kevers te huur voor een prachtige rondrit door het Westland.

Outdoor Westland

Iedereen kan bij Outdoor Wetland een uitdagend avontuur beleven: actief, minder actief, jong en oud. Een uitje waar nog lang over na gepraat zal worden, dat is gegarandeerd! Een event bij Outdoor Westland is namelijk helemaal compleet. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten bij een van onze horeca partners. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal je aan níets ontbreken.

PUUUR Midden-Delfland

Wees welkom in de groene oase tussen de grote steden in de Randstad. Midden-Delfland biedt verrassend veel. PUUUR Midden-Delfland laat je zien wat je hier allemaal kunt doen. Zoek je de rust en de ruimte? Op de website van PUUR Midden-Delfland worden er allerlei wandelroutes en de leukste activiteiten gedeeld. Ontdek elke keer iets nieuws in dit prachtige gebied, laat je inspireren!

Bezoek Westland

Het Westland wordt ook wel de Glazen Stad genoemd. Dit vanwege haar vele kassen. Misschien ken je het Westland ook echt als een tuindersregio. Dat klopt ook wel, maar er is zoveel meer! Zoals de leuke pittoreske dorpskernen, de prachtige kust, de historie en fantastische horeca maken het een echt verrassend vakantieoord voor jong en oud.