Maasland

De omgeving

Maasland is een dorp in de Gemeente Midden-Delfland. En deze gemeente ligt, zoals je het heel simpel zou kunnen zeggen, als oase van rust precies tussen het Randstedelijk gebied in! En hier is zoveel te beleven; waar moeten we beginnen?

Prachtig gelegen locatie

Via de werf van de accommodatie wandelt u door de polders van Midden-Delfland. Na circa 1,5 kilometer heeft u de vaarten van natuurgebied de Vlietlanden bereikt.

Ondanks dat u bij ons de rust vindt tussen de weilanden, bent u in 30 minuten rijden in de veel drukkere, maar zeer interessante steden Delft, Den Haag en Rotterdam! Zoekt u het dichter bij huis, dan zijn Maassluis, Vlaardingen en Schiedam met hun knusse binnensteden super leuk om aan te doen.

Past het strand beter bij jullie? Bezoek dan binnen 25 minuten  rijden de stranden van Hoek van Holland of ‘s-Gravenzande. Ook de Nieuwe Waterweg is een boeiende trekpleister met grote schepen die de Rotterdamse havens in- en uitvaren.
Vergeet daarnaast de buren van gemeente Westland niet, hier worden de mooiste groente en bloemen gekweekt  en geteeld. Als u de juiste tuinderslanen weet te vinden, treft u hier de prachtigste tuinbouwbedrijven.

Benieuwd naar wat de omgeving aan activiteiten te bieden heeft?

Op loopafstand van de boerderij

Ga boerengolven bij onze buren van Hoeve Bouwlust, rij met een huifkar door de polders van Maasland of laat de activiteit naar de boerderij komen.

In de regio

Ga suppen op zee of ontdek het strand door te gaan blow karten. Ga als team de uitdaging aan in Delft en speel met elkaar een City game, er is namelijk een hoop mogelijk in de regio.

Eten & drinken

Laat u informeren over de lokale restaurants in de buurt waar u kunt genieten van producten uit de streek of naar toe kan gaan met de groep voor een gezellig borreltje. Liever in de boerderij blijven, maar toch genieten van lokale producten? Dat kan ook.