Omgeving

Eten en drinken

Sfeervolle locaties in de buurt voor een hapje, drankje of lekkernijen uit de streek.

Hoeve Bouwlust

In de streekwinkel van Hoeve Bouwlust vind u een ruim assortiment aan o.a. verse groente en fruit, heerlijke lokaal geproduceerde zuivel en verse eieren. Ook voor lekker eigen gemaakt Boerenijs kun je in onze streekwinkel terecht!

Brasserie Oostgaag

Brasserie Oostgaag staat voor gezellig lunchen of dineren. “Bourgondisch” genieten in Midden delfland. Er wordt graag gewerkt met streekproducten en bij Brasserie Oostgaag houden ze van vers en lekker eten. 

Bij de Buurvrouw

Kom binnen Bij de Buurvrouw en geniet van de warme, knusse sfeer waarin u zich als gast volledig thuis mag voelen. Geniet van Hesselink koffie, thee van o.a. Harney and Sons, met erbij keuze uit huisgebakken taart of specialiteiten van lokale bakkers. Voor de lunch is er keuze uit diverse soorten belegde desembrood, soep, salade of hartige taart. 

Boodschappen laten bezorgen?

Heeft u geen zin om bij aankomst nog op zoek te gaan naar de supermarkt om vervolgens de boodschappen te moeten gaan doen? Bestel dan alvast uw boodschappen online. U kunt uw bestelling laten bezorgen bij Gaaglust en daarvoor hoeft u nog niet aanwezig te zijn*, zo kunt u bij aankomst direct gaan relaxen! 

*Het bezorgmoment van de boodschappen moet altijd in overleg gaan met Gaaglust. Neem contact met ons op als u van te voren boodschappen wilt laten bezorgen.