Omgeving

Op loopafstand

Groepsactiviteiten op loopafstand van de boerderij.

Hoeve Bouwlust

Op nog geen 2 minuten lopen van de boerderij vind je Hoeve Bouwlust, waar zowel binnen als buitenactiviteiten voor groepen worden georganiseerd. Maak zelf een eigen ambachtelijk kaars of tuinfakkel, speel een potje boerengolf of  stap in de huifkar en maak een ritje door een deel van het mooie Midden-Delfland. Daarnaast draagt Hoeve Bouwlust vol trots hun steentje bij aan het vitaal en duurzaam ontwikkelen van onze schitterende en unieke regio!

Wandelroutes

Wandelen kan bijna altijd én bijna overal. Het Midden-Delfland gebied is hier uitermate geschikt voor. Er zijn zoveel mogelijkheden dat het ook nooit zal gaan vervelen. Want niet is er een enorme keuze wáár je wandelt, maar ook elk jaargetijde heeft zijn eigen gezicht. Een en dezelfde wandeling geeft in het voorjaar een heel andere beleving dan bijvoorbeeld in de herfst of winter.

Fietsroutes

Dwars door de polders fietsen. Bepaal je fietsroute en ervaar Midden-Delfland op z’n best. De wind in de rug en het mooiste uitzicht om je heen. En dat allemaal om de hoek van waar je woont.